\\ HISTORIEK

Een huis van vertrouwen sinds 1957 ...

GARAGE DEFEVER is opgericht in 1957 door de Heer Paul Erard en is verder uitgegroeid tot een dynamische famillie-onderneming met zijn echtgenote Betty en hun zonen Filip, Karel, Louis en Kris .

In de loop van zijn 48-jarig bestaan heeft garage DEFEVER steeds grote waarde gehecht aan KWALITEIT, INTEGRITEIT en PROFESSIONALISME, waardoor het een trouw klantenbestand heeft opgebouwd zowel in Vlaanderen, Wallonië als Frankrijk. Om verdere groei mogelijk te maken is de voorbije jaren aanzienlijk geïnvesteerd in opleiding en apparatuur om een nog betere service te kunnen verlenen aan onze klanten.

Door de gedrevenheid en de gemoedelijkheid van deze familiale onderneming, de 'scherpe - prijzen' politiek en de gekende zekerheid die garage DEFEVER biedt bij de aankoop van uw CITROËN, is garage DEFEVER vermaard als referentie op vlak van de recente tweedehandswagens en de scherpe prijzen op de nieuwe wagens en dit door de nauwkeurige selectie, de hoge kwaliteitsnormen en de gedrevenheid van deze familiale onderneming, heeft U de zekerheid van een veilige en voordelige aankoop voor zowel uw nieuwe als tweedehandse CITROËN.

CITROËN DEFEVER ZET ZICH IN

Kom CITROËN DEFEVER ontdekken . We zullen U niet teleurstellen.

We beschikken over een selectie recente CITROËNS van onberispelijke kwaliteit. Door er steeds voor te zorgen dat onze wagens van uitmuntende kwaliteit zijn en een perfecte service na verkoop te verzekeren kunnen we elke klant voldoen.

Elke week wordt onze stock aangevuld met CITROËNS van superieure kwaliteit zodat U zeker bent van bij ons uw droom CITROËN te vinden. Van C2 tot JUMPER, wat U ook zoekt, wij kunnen het leveren. Indien U op zoek bent naar een specifiek model in uw geliefde kleur vraag het ons en wij zullen zo snel mogelijk uw droom CITROËN leveren.